İşletmemizin 1956 yılında Nihat Erdat’la başlayan ve şu anda oğulları Mithat ve Hakan Erdat’la devam eden üretim hayatı,“kendi yemeyeceğimiz hiçbir ürünü başkasına yedirmeyiz” temel felsefesi,kaliteden ödün vermeme ve müşteri memnuniyetini esas alma anlayışıyla bugünlere kadar gelmiştir.
Şekerlemecilikle başlayıp 1970’li yılların başında kuruyemiş,2008 yılında da kurupasta üretimine geçen firmamızda bu sürede birçok şey değişmiştir.Ancak kuruluştan bu yana bağlı olunan ilkelere her zaman sadık kalınmıştır.En iyi hammaddeyi kullanma,ulaşılan kaliteyi istikrarlı kılma,özenli,hijyenik ve sağlıklı ürünler üretme bu ilkelerin en başta gelenleridir.
İşletmemiz,çalışanlarıyla birlikte 60 yıla yakın deneyimini günümüz üretim anlayışıyla birleştirerek,hijyen standartlarına uygun, sağlıklı ve leziz ürünleri tüketicimizle buluşturmak,müşterilerimizin yaşamına “lezzet” katmak için var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Kurucu Nihat Erdat’ın mesleki titizliği,iş disiplini ve iş ahlakı bu yolda en büyük yol göstericimizdir.
Şekerlemecilikle başlayıp 1970’li yılların başında kuruyemiş,2008 yılında da kurupasta üretimine geçen firmamızda bu sürede birçok şey değişmiştir.Ancak kuruluştan bu yana bağlı olunan ilkelere her zaman sadık kalınmıştır.En iyi hammaddeyi kullanma,ulaşılan kaliteyi istikrarlı kılma,özenli,hijyenik ve sağlıklı ürünler üretme bu ilkelerin en başta gelenleridir.
İşletmemiz,çalışanlarıyla birlikte 60 yıla yakın deneyimini günümüz üretim anlayışıyla birleştirerek,hijyen standartlarına uygun, sağlıklı ve leziz ürünleri tüketicimizle buluşturmak,müşterilerimizin yaşamına “lezzet” katmak için var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Kurucu Nihat Erdat’ın mesleki titizliği,iş disiplini ve iş ahlakı bu yolda en büyük yol göstericimizdir.